Apartamente Phoenix Residence

Phoenix Residenceva pune la dispozitie o gama larga de apartamente cu 2 camere în zona de nord a Bucureștiului, în cadrul complexului rezidențial Phoenix Residence.
Noi, spațioase, finisaje de lux și dotate cu toate accesoriile, apartamentele oferite de Phoenix Residence sunt concepute astfel încât să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de locuințe, la cele mai mici prețuri din București.
Suntem mândri că vă putem oferi cele mai bune apartamente de vânzare din București, aflate într-un complex rezidențial cu facilități multiple în zona de Nord a Bucureștiului la prețuri de zona de Sud.
Phoenix Residence va puna la dispozitie apartamente ieftine in zona de nord cu multiple facilitati, apartamente de lux ieftine cu 2 camere. Complexul Phoenix Residence va pune la dispozitie apartamente de lux ieftine in zona de nord.

Apartamente Phoenix Residence

Situat în partea de Nord a Bucureștiului, Phoenix Residence este cel unul din cele mai luxoase proiecte imobiliare din zonă și întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi noilor locatari un grad sporit de confort. Phoenix Residence este amplasat într-o zonă rezidențială nouă, cu acces rapid la Centre Comerciale, Autostradă, Centură, mijloace de transport.
Facilitățile oferite de Phoenix Residence: o infrastructură completă, precum drumuri asfaltate, locuri de parcare sau spații de joacă pentru copii și vecinătatea cu centre comerciale importante, fac din Phoenix Residence locul ideal pentru achiziționarea unei noi locuințe conform planurilor și dorințelor cumpărătorilor și potrivită pentru o viață de familie liniștită și satisfăcătoare.

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, iar achiziționarea unui apartament este un pas important, suntem întotdeauna receptivi la sugestiile dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru orice nelămurire, pentru detalii sau informații suplimentare la adresa de e-mail contact@phoenixresidence.ro 

Noi vindem apartamente NU machete

Apartamente cu 2 camere de lux si Studiouri de lux finalizate.

Tip – 1

Tip -2

Tip – 3

Tip – 4

Tip – 5

Tip – 6

Tip – 7

Tip – 8

Tip – 9

Tip – 10

Tip – 11

Programeaza o vizionare

Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a îți oferi toate detaliile legate de apartamentele din Phoenix Residence.
Completează formularul următor cu datele corecte și vei fi contactat de către un consultant in cel mai scurt timp.

Telefon: 0744553368
Email: contact@phoenixresidence.ro