Apartamente cu 3 camere

Apartamente 3 camere cu suprafețe între 55 mp și 85 mp, cu prețuri de 1000 euro/mp, cu TVA 5% inclus, conform legilor în vigoare.

Va prezentăm spre vânzare o gamă largă de apartamente 3 camere în Pipera, special concepute astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Localizate în zona de Nord a Bucureștiului, o zona cu acces către toate arterele principale, apartamentele de vânzare din cadrul complexului rezidențial Phornix Residence vor fi, cu siguranță, pe placul tău!

Complexul rezidențial Phoenix Residence vă oferă spre vânzare apartamente 3 camere Pipera, într-un bloc nou de locuințe, apartamentele fiind dotate cu toate facilitățile și conferindu-ți confortul de care ai nevoie.

Nevoia de intimitate ne caracterizează pe fiecare în parte. O familie cu copii va găsi aici căminul visurilor. Două dormitoare şi un living spaţios sunt alegerea perfectă pentru a avea suficient spațiu pentru toți membrii familiei! Băile, bucătăria, holurile – totul este optimizat şi gândit să vă fie la îndemână, iar terasa/terasele vă asigură nevoia de linişte şi relaxare.

Apartamente 3 Camere Otopeni

apartamente 3 camere