Preturi

Prețuri Apartamente Phoenix Residence – În ceea ce privește modul de achiziție al apartamentelor din Phoenix Residence acesta este foarte variat, extrem de flexibil și bine pus la punct de către departamentul de vânzări al proiectului din dorința de a oferi posibilitatea oricui dorește să achizitioneze o locuință în cadrul ansamblului cu ajutorul băncii sau cu resurse proprii.

Sunt acceptate toate formele de credit: credit Prima Casă, Credit Imobiliar, Credit Ipotecar, de la orice bancă, datorită contractelor de parteneriat încheiate cu aceste instituții bancare care vor oferi în cadrul biroului de vânzări și asistență gratuită necesară întocmirii dosarului pentru obținerea creditului.

Prețuri Apartamente

La Phoenix Residence construim apartamente cu 2 și 3 camere cu grijă pentru calitate și cu respect pentru bugetul tău. Oferim locuințe confortabile, spații bine compartimentate cu finisaje de calitate și pentru un confort ridicat la prețuri apartamente accesibile. Prețuri Apartamente Phoenix Residence, apartamente ieftine Otopeni.

Cand vrei sa cumperi o locuință prima intrebare care îți vine în minte este “Prețuri apartamente ?”.

Ansamblul rezidential Phoenix Residence vă oferă apartamente cu 2 și 3 camere la prețuri accesibile.

 

firstpage 2 cam first page ap 2

2 camere

Suprafețe între – 38 și 60 mp. Pret 999 EURO/MP

3 camere

Suprafețe între –  55 și 85 mp. Pret 999 EURO/MP

Acceptăm toate tipurile de credit: Prima Casă, Ipotecar și lucram cu toate băncile comerciale din România.
Nu există niciun fel de comisioane sau costuri ascunse.( COMISION ZERO)
Oferim consultanță gratuită.
Email – contact@phoenixrezidence.ro
Telefon – 0727 426 629
Diferențele de preț în cadrul aceleiași categorii de locuințe sunt date de suprafață și de amplasarea pe etaj. Pentru a vă ajuta să faceți cea mai potrivită alegere, vă rugăm să contactați Departamentul de vânzări !