Apartamente Ieftine

Vă oferim apartamente ieftine cu 2 și 3 camere în zona de Nord a Bucureștiului, în cadrul complexului rezidențial Phoenix Residence. Noi și spațioase, complet finisate și dotate cu toate accesoriile, apartamentele oferite de noi sunt concepute astfel încât să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de locuințe, la cele mai mici prețuri din București. Suntem mândri că vă putem oferi cele mai bune apartamente de vânzare din București, aflate într-un complex rezidențial cu facilități multiple în zona de Nord a Bucureștiului la prețuri de zona de Sud. Phoenix Residence va puna la dispozitie apartamente ieftine in zona de nord cu multiple facilitati, apartamente ieftine cu 2 sau 3 camere cu preturi incepand de la 26.000 euro. Complexul Phoenix Residence va pune la dispozitie peste 200 de apartamente ieftine in zona de nord.

Apartamente Ieftine 


Situat în partea de Nord a Bucureștiului, în Pipera, Phoenix Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zonă și întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi noilor locatari un grad sporit de confort. Phoenix Residence este amplasat într-o zonă rezidențială nouă, cu acces rapid la Centre Comerciale, Autostradă, Centură, mijloace de transport, iar facilitățile oferite în cadrul complexului de locuințe, având o infrastructură completă, precum drumuri asfaltate, locuri de parcare sau spații de joacă pentru copii și vecinătatea cu centre comerciale importante, fac din Phoenix Residence locul ideal pentru achiziționarea unei noi locuințe conform planurilor și dorințelor cumpărătorilor și potrivită pentru o viață de familie liniștită și satisfăcătoare.

Beneficii Phoenix Residence:

-Uși interioare din lemn (Bella Casa)
-Ușă metalica la intrare (Bella Casa)
-Ferestre cu geam termopan (Rehau 5 camere)
-Centrală proprie pe gaz
-Racord pentru mașina de spălat
-Contracte utilități la furnizori, Tv și Internet – fibră optică
-Parchet, gresie, faianță

Ansamblul rezidențial Phoenix Residence vă oferă apartamente cu 2 camere la prețuri accesibile.

Apartamente 2 camere

Suprafețe între – 38 și 60 mp, cu prețuri de la 26.000 Euro, cu TVA 5% inclus, conform legilor în vigoare.

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, iar achiziționarea unui apartament este un pas important, suntem întotdeauna receptivi la sugestiile dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru orice nelămurire, pentru detalii sau informații suplimentare la adresa de e-mail contact@phoenixresidence.ro